2 Ağustos 2011 Salı

Cesaretin var mı aşka?


Çarpiyor kalbim bir baska, sende böyle sevsen keske desen bana yaa aa aa aaarr...


Sevmenin bile farkli türleri vardir. Her insan baska sever. Bazisi taparcasina, bazisi laf olsun diye. Kizlari bilmem de, erkekleri 5 çesit asiga ayirabilirim ben arkadas! Yaparim bunu, yapicam yapicam dedim sana:
1. Kiroyum emme ask bende: Bu çesit asiklar asklari için ölecebileceklerini her an her saniye belirtirler. Kollarina jiletle kizin basharfini çizerler, duvarlara 'ya benimsin ya topragin' yazarlar. Bu askin arka plani gül ve silahla süslüdür. Dinledigi sarki ise damardir. Terk eden kizin vay haline..
2. Seviyorum ama ugrunda ölecek kadar degil: Bazi erkekler severler, ama asklarindan önce gelen bir çok sey vardir. Asklari hayallerine engelse, hayallerinden degil asklarindan vazgeçeler. Aileler karsi gelirse, aileden degil asklarindan vazgeçerler. Bu askin arka plani bu yüzden hayallerine dair resimler ve simgelerdir. Dinledigi sarki Murat Boz tarzinda pop veya isyanci rocktur. Ben bu tipe çok benzerim mesela, ama ben erkek degilim. Ne oldu simdi anlamadim. Neyse hatlar karisti..
3. Gururum büyük benden: Bu kategoriye dair pek açiklamam yok, çünkü gururu ugruna asklarindan vazgeçen erkekleri hiç anlayamamisimdir. Çok sever, ölümüne sever, ama kiz gururunu incitecek birsey yaparsa asla affedemez ve terk eder. Bu askin arka planinda ask acisi vardir, hain kiz vardir. Dinledigi sarkiyi da bilmem tanimam. Kimsiniz oglum siz?!
4. Kolleksiyoncu: Etrafimiz bu tip erkekle dolu sanirim. Gözüne bir kiz kestirir - yavasça sokulur - tanisir - ask yasar - Facebookta ikisinin adina bir profil açar - sogumaya baslar - terk eder - 3 gün sonra yeni manita yapar. Bu asigin arka planinda sevgilisiyle fotografi vardir. O yüzden arka planlari da dinledikleri sarki da bir kaç hafta da bir degisir.
5. Pembis asik: Orijinal asik. Sevdigi kizi nasil mutlu edecegini bilir. Her özel an için yaratici ve sirin fikirleri vardir. Siirlerini internetten copy-paste yapmaz, özellikle kendi yazar. Bu askin arka planinda tatli mi tatli, sirin mi sirin animasyon bir çiftin resmi bulunur. Dinledigi sarkilar soft rock tarzinda güzel asklar anlatir.

Allah hepimize bu pembis pembis seveni nasip etsin. Amin.
Bugünün duasini da ettik. Pembe günler!